sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Jämälangoista neulottua ja kirpparipaidasta ommeltua

Bambulankaa jäi yli hirrvveen, hirrveen paljon tästä ja tästä neulomuksesta, ja koska siinä sattuivat olemaan tyttäreni lempivärit, neuloin niistä raitapaidan, jonka mies heti nimesi migreenipaidaksi... No, valmiina tämä ei ihan niin hirvittävältä kuulemma näyttänytkään hänen mielestään. Tytär tykkäsi kuitenkin ja se lienee pääasia. Tykkään itsekin lopputuloksesta. Ainaoikein-reunukset sopivat yllättävän kivasti raidalliseenkin. Kauluksen tekisin kuitenkin nyt ehkä hieman syvemmäksi.
Raidallinen bambuneulepaita
Malli: Alkaa jo olla lähes oma, aloitussilmukat katsottu Suuresta Käsityölehdestä 10/2010, mutta muuten omaa sovellusta
Koko: 122/128cm
Lanka: Blend Bamboo (Titityystä)
Puikot: 2,5 ja 3 mm
Muuta: Neulottu täysin yhtenä kappaleena, alhaalta ylöspäin. Kainaloreiät suljin "kitchener stitch" -menetelmällä. Sivussa oleva sydännauha Saksasta.

*******************************************

Kirpparilta löytyi toissapäivänä kivan värinen ja kivalla kuvalla oleva naisten paita, joka oli vähän hassun mallinen ja lisäksi pieni itselleni. Ostin sen sitten kuitenkin tarkoituksenani ommella tyttärelle jotain ja yllätykseni oli suuri, kun suunnitelmasta toteutukseen meni vain kaksi päivää. :-)

Purin paidan ihan kokonaan palasiksi ja käytin lähes kaiken, myös kauluksen resorin hyödykseni. Pieni reikä on hihassa, mutta sain sen piiloon kolmipistesiksakilla. Paita istui yllättävän hyvin myös allaolevan poolon kanssa, vaikka ajattelin, ettei varmasti mahdu. Sovituskuvissa oleva musta trikoohame aikaisempia ompeluksia, mutta on jäänyt bloggaamatta.Paita alkuperäismuodossaan.

Kierrätystunika
Kaava: Roundabout (Ottobre1/2012) lyhythihaisena
Koko: 122cm
Kangas: kirpparipaita, naisten M-koko


Ei kommentteja: