perjantai 20. toukokuuta 2011

Pieniä neulottuja

Tytär halusi samanlaisen kirjanmerkin kuin isoveljensä, joten tuumasta toimeen ja uusi onteloneule käsiin. Hänen toiveenaan oli alun perin kissa, mutta en löytänyt mistään suoraan sopivaa kuvaa, joten ehdotin "lähes Harry Potter" -tyylistä merkkiä, jossa olisi eläimen tassujen kuvia. Mäyrän jäljet kelpasivat ja niinpä Puuskupuh-tupa taisi saada yhden kannattajan - ainakin kirjanmerkin perusteella. Väreiksi hän kuitenkin halusi mustan ja valkoisen alkuperäisen okrankeltaisen ja mustan sijaan.
Harry Potter Puuskupuh-kirjanmerkki
Koko: n. 23 x 5,5 cm
Lanka: Drops BabyMerino (Poppelista), jämiä tästä piposta
Puikot: 2,5 mm
Muuta: onteloneuleeseen löytyy erinomaisia ohjeita netistä (mm. Ullaneule), myös hakusanalla Double Knit löytyy kuvia ja videoita esim. YouTubesta

**********************************************


Ja sitten tämä jo jokin aika sitten valmistunut Wurm-pipo, joka olikin sitten täysi susi sen vuoksi, ettei oikein kelvannut kenelläkään perheessä. Kiva malli, mutta ei ollenkaan näköjään miespuolisten perheenjäsenten tyyliä. Äh. Mitähän tälle tekisi?Mies koekaniinina.

Wurm-pipo
Malli: Wurm (rav. link)
Koko: sekä ekaluokkalaiselle että aikuiselle
Lanka: HjerteGarnin Silky Bamboo (70% bambu, 30% puuvilla)
Puikot: 4 mm

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Täällä uusi lukijasi. Minusta pipo on oikein kiva! Mun tytöillä on rastoja, ja tuon mallinen ois just passeli! Tervetuloa myös romulyyli-blogiin toivottelee Riitta Sinikka.

Henna kirjoitti...

Hei Riitta ja tervetuloa lukijaksi. Tuo pipo on tosiaan varmaan juuri rastoille sopiva. Yritän sitä vielä tarjota käyttöön, mutta jos ei kelpaa, voisin sen joko purkaa tai sitten lahjoittaa jollekin. :-)