maanantai 25. heinäkuuta 2011

Tunikat tyttärelle ja itselle

Kankaita on ollut leikattuna jo vaikka kuinka kauan, mutta helteet ovat pitäneet minut pois ompelukoneen äärestä. Nyt kuitenkin tein sekä eilen että tänään oikein "urakan" ja ompelin kaikki leikatut pois jonosta. Tässä tosin vasta osa siitä satsista, sillä en ehtinyt kuvata kaikkia lasten päällä.

Ensimmäiseksi Hannah-tunika. Kaava ja koko sama kuin esim. tässä, näissä ja tässä. Edelleen tuo 110/116cm on aika leveä, joten ei tarvinne vielä edes piirtää uutta kokoa. Pituutta toki saa lisätä ihan reilusti aina. Nytkin olisi saanut olla vielä hieman pidempi, jotta olisi mennyt mekosta, mutta kangasta riitti vain tämän verran. Kuvissa tyttärellä lisänä H&M:n kimallecaprit sekä saman firman Hello Kitty -sandaalit.
Hannah-tunika:
Kaava: Farbenmix Hannah (Iinulta), hihat lyhennetty ja jätetty ilman kuminauhoja
Koko: 110/116cm
Kangas: Nansoa Triteksiltä
Muuta: Sivusauman sydän-kangasnauha Saksasta.

****************************************************
Itselle on tullut ommeltua tuolla Bohemian kaavalla jo useampikin tunika. Tässä taas kaksi. Tällä kertaa ilman hihakuminauhoja. Näitä on tullut ommeltua myös äidille, mutten ole muistanut niitä vieläkään kuvata.

Bohemian tunikat:
Kaava: Ottobre 5/2009
Kangas: molemmat sekoitetrikoota, ylempi Eurokankaan palalaarista ystävän innoittamana heräteostoksena, alempi Jofotexiltä

Ei kommentteja: