keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hilcoa ja vanhasta uutta -tyyliä

Tarpeeseen ovat tulleet nämä vaatteet, koska pojan vaatekaappia katsellessa, olen todennut, etteivät housut enää peitä nilkkoja eivätkä hihat ranteita.Paita on tehty muokatulla Ottobren Creative Workshop kaavalla, mutta silti vielä hartioista paita on himpun liian leveä minun makuuni. Tämä on se ns. suora malli, mikä siis tarkoittaa myöskin leveämpää tässä tapauksessa. Piirsin jo seuraavan koon kaavan, mutta sillä kapeammalla mallilla. Vai onkohan se liian tyttömäinen? Tyttärelle se istuu kuin nöpönenä päähän, mutta mitenkähän on pojalle...? Kokeilemalla selvinnee.


Ja olin sitten taas tosi järkevä ja kuvasin pimeähkönä päivänä tämän paidan tuossa iki-ihanalla ruskealla sänkypeitollamme... Eipä sitten enää kärsivällisyys riittänyt taustan poistamiseen. Miksen minä opi...? Nyt siis vain valkoinen tausta seuraavan kerran!!! Mur. No, ehkä tästä jonkinmoisen kuvan saa paidasta, kun tuo vihreä erottuu hyvin.

Paras palkinto tästä vaatteesta oli, kun poika silmät pyöreinä kysyi, että miksi minä kuvaan tätä paitaa. Kun kerroin, että no sinne blogiin, jota olen hänellekin näyttänyt, hän kysyi uudelleen: "Mutta miksi juuri tätä paitaa, kun eikös tämä ole netistä tilattu? Tämä on niin hieno, että olet sinä kyllä, äiti, taitava." Voi itku, kun kuulosti kivalta. :-)

Vihreä raitapaita:
Kaava: Ottobre Creative Workshop 301 (suora malli)
Koko: 122cm (mutta muokattu hihan ja helman pituus 128cm:ksi)
Kangas: Vihreä raitatrikoo Hilco, tilattu Iinulta
Resori: omista varastoista
Nauha: Iinulta
Housut ovat kierrätystä. Eli löysin kirpparilta Nanson vähänkäytetyt froteehousut, josta hyödynsin lähes kaiken. Tosin taskut jätin suosiolla pois, koska olivat liian isot.

Lähtökohta, koon S froteehousut

Lopputulos, koon 122/128cm froteehousut

Vanhasta uutta -froteehousut:
Kaava: Ottobre 1/2009 (pohjana Saimi-housut, tosin pitkillä lahkeilla ja kuminauhoilla ilman resoria, mutta vyötäröllä vyötärökaitale)
Koko: leveys 122cm ja pituus n. 128cm
Kangas: Nanson froteehousut

Ei kommentteja: