perjantai 26. marraskuuta 2010

Vauvalle ja sen siskolle lahjaksi

Kankaanpainokurssi-illan jälkeen väsyneenä, mutta onnellisena (tai no, päivä oli aika pitkä...) päätin taas istahtaa blogin ääreen. Kun olisi tätä materiaalia enemmän kuin saan aikaiseksi tänne päivittää.

Entinen kollegani, työkaverini sai toisen tyttösensä pari viikkoa sitten. Hattujahan siinä sitten mieleen juolahti vauvalahjaksi neuloa - ja toki isosiskollekin jotakin. Eli nämä perinteiset, hyväksi havaitut mallit pääsivät jälleen puikoille. Kokoa on hieman hankala arvioida, mutta toivottavasti ovat sopivat.Norjalainen vauvanmyssy:
Koko: alle ½-vuotiaalle
Lanka: Dropsin Baby Merino (vajaa 50g kerä)
Puikot: 2,5 mm sukkapuikot
Nauhat: I-cordia, jonka opin tätä neuletakkia tehdessäni

Vauvan hieman alle 4-vuotiaalle isosiskolle mietin kyllä hetken Rinsessa-pipon tekemistä, mutta päädyin kuitenkin tuttuun Laura-lettipipoon tulevan talven varalle. Lankakin on sama kuin viimeksi, mutta väri hieman aniliinimpi. Sanoisinko tumma pinkki.Oma tyttäreni ei ollut oikein kuvaustuulella, kun kuuli, ettei hattu ole hänelle. No, lupasin kyllä tehdä hänellekin jossain vaiheessa. Tarvitisisi kyllä ihan ehdottomasti, sillä pakkasta on luvattu jo 20 astetta. Puikoilla on kuitenkin jo muuta. Ja haluaisin myös kokeilla jotain muuta lankaa tähän kuin Novitan Tempoa. Ideoita?

Laura-lettipipo
Malli: Ulla 01/07
Koko: n. 4-5-vuotiaalle
Lanka: Novita Tempo (tähän meni hieman yli 1 kerä tupsuineen päivineen)
Puikot: 6 mm sukkapuikot
Nauhat: jälleen i-cordia

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Voi ku ihana toi tupsupipo!!! :)