maanantai 20. syyskuuta 2010

Pikkuveli vetoketjulla isoveljelle

Pikkuveli-neuletakki

Kun näin tämän mallin 50 villapeikkoa-blogissa, tiesin heti, että minun on tehtävä sellainen. Kävimme kuitenkin poikani kanssa useita keskusteluja napit vastaan vetoketju ja kuvasta näkee kumpi voitti. Olisin halunnut ehdottomasti itse siihen napit, mutta eihän ekaluokkalaisella ole aikaa niitä rustata kiinni, joten annoin periksi.

Takki käyttäjänsä päällä
Tein tarkoituksella tämän ihan eri langasta, sillä halusin villan sijaan puuvillaa, koska esikoiseni on hieman normaalia hikipäisempi yleensä. On hänellä kyllä neuletakki ihan villastakin, mutta tästä halusin myös kesään ja välikauteen sopivan. Ohje oli erinomainen ja voin vain lämpimästi sitä suositella. En edes joutunut soveltamaan eri langan kohdalla vaan tottelin orjallisesti ohjetta, sillä siinä oli niin nerokkaita ratkaisuja, joita en ikimaailmassa olisi itse keksinyt. Ensimmäistä kertaa elämässäni tein mm. hunajakennoneuletta sekä i-cord -nauhaa.

Takki takaa
Pikkuveli
Koko: 8v.
Lanka: Garnstudio/DROPS Design: Muskat (ostettu Poppelista) (tarkkaa kulutusta en tullut laskeneeksi, ohjeen mukaista lankaa n. 725m)
Puikot: 4 ja 4,5 pyöröt sekä sukkapuikot
Tämä bloggaus on nyt sitten ilman Photoshopilla leikittelyä, kun ei ollut ihan järkevää kuvata olkkarissa ja olkkarin maton päällä tuota takkia... Otin opikseni.
VetoketjuMyllymuksut

Ei kommentteja: