maanantai 10. tammikuuta 2011

Laura-lettipipoa pukkaa jälleen sekä lapaset

Kamera tomii taas, joten bloggaan nyt ensin nämä äskettäin valmistuneet ja sitten vanhemmat.

Tämä malli vei kyllä mukanaan ja olen näitä tikutellut jo viisi parin, kolmen kuukauden aikana. Viimeisin on anopilleni, josta puuttuu vielä vuori, joten siitä sitten myöhemmin kuvaa. Tässä kuitenkin tyttäreni (joka vihdoin sai omansa, kun ensin saivat paras ystävä, kummityttö ja työkaverini tyttö) hattu.

 
Tuo väri ei ihan täsmää H&M:n takkiin, mutta menee ehkä noinkin. Sen sijaan neuloin hatun oikeastaan tämän Ticketin tummanruskean (Baggie Tough) haalarin kaveriksi.
Vaikka tuo tummanruskea ja vaaleanpunainen on jo jotenkin jo vähän "vanha" väriyhdistelmä, tykkään siitä edelleen tosi paljon. Myös harmaan kanssa vaaleanpunainen sopii omaan silmääni erinomaisesti.

Olen tehnyt yhden Lauran tätä ennen myös Dropsin Lima-langasta (alpakkaa ja villaa), mutta sen kuva jäi toiselle koneelle enkä ikinä sitä muista sieltä napata.

Laura-lettipipo:
Malli: Ulla 01/07
Koko: n. 5-6-vuotiaalle
Lanka: SandnesGarn Easy (meni tupsuineen n. 2,5 kerää)
Puikot: 5,5 mm sukkapuikot
Tupsu: Ehkä hieman liian iso, vaikka pienensin pahviympyröiden halkaisijaa.

 
*******************************

Neuloin myös jotain itselleni - nimittäin lapaset. Sama idea kuin näissä aiemmin neulotuissa, mutta nyt lankana hieman ohuempi Dropsin Karisma, jota sain lahjaksi ystäväni äidiltä. Minulla oli samaa lankaa itsellänikin ja jouduin sitä käyttämään hieman. En kuitenkaan tajunnut katsoa värikoodia ENNEN neulomista, joten hienoinen väriero näkyy jossain valossa, mutta vain vähän. :-)Kukkalapaset:
Malli: oma
Koko: naiselle
Lanka: Drops Karisma
Puikot: 3,75 mm
Muuta: virkkuukoukku nro 3 sekä ohutta heijastinlankaa, kukkaan alku Garnstudion joulukalenterista

5 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Voi ku nätti lakki :)
Ja hyvin sopii molempien pukujen kanssa!!

TiinaK kirjoitti...

Harmi, kun meillä on lakkeja yli tarpeen, tuo olisi niin kiva malli...

Maria kirjoitti...

Ihana lakki :) Ruskea ja vaaleanpunainen on siitä kiva yhdistelmä, että se ei oikeasti mene koskaan pois muodista. Teitkö lakin ohjeessa olevilla silmukkamäärillä, vai muuttelitko ohjetta? Mulla olisi nimittäin myös tuota Easya sekä aika lailla samankokoinen tyttö. Tekisi mieli itsekin kokeilla tuota mallia, mutta kun en ole osannut päättää mitkä olisi sopivat silmukkamäärät.

Henna kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. :-)

TiinaK: Ei lakkeja voi koskaan olla liikaa, eihän...? ;-)

Maria: Tein aivan ohjeen mukaiselle silmukkämäärällä, mutta lisäsin muistaakseni hieman kerroksia, jotta tulee tarpeeksi otsalle asti. On hieman väljä pienipäiselle tytölleni, mutta ei liian. Alle mahtuu tarvittaessa myös kypärämyssy.

Niina kirjoitti...

Kaunis lakki, itsekin olen tosi tykästynyt vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmään, tosin kovin nätti se on tuon ruskeankin kanssa.