torstai 20. tammikuuta 2011

Moonkids-tyyliä

Aiemmin kokeilemani kaava Moonkids-tyylisestä paidasta osoittautui käytössä niin hyväksi, että päätin tuhota Hilcon raidallisen, vaatehuoneessa pari vuotta muhineen kankaan siihen tarkoitukseen.Kapeahan tuo on, mutta ei minusta kuitenkaan niin kapea, etteikö voisi pitää ihan pelkästään. Raitojen kohdistus oli mielenkiinstoista enkä ihan onnistunut siinä, sillä toinen hiha kiertää yhden raidan verran (ei kerrota kellekään, sillä ei näy kyllä kunnolla), mutta en enää jaksanut purkaa sen jälkeen, kun sen huomasin.

Raidallinen puolipoolo:
Kaava: piirretty Moonkids-paidasta (122/128cm)
Koko: n. 116 cm (kapea!)
Kangas: Hilcon puna-ruskearaidallista trikoota

2 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Hei Henna!

Kiva kun jätit viestiä blogissani! Kommentit ilahduttavat ja vielä oman paikkakunnan immeiseltä :-)

Selailin blogiasi ensimmäiseen postaukseen asti ja ihastelin käsitöitäsi. Oletpa sinä monipuolinen kädentaitaja! Ekan postauksen perusteella tyttäresi nimi on pyörinyt päässä ja äitini avustuksella taidan hoksata sinut :-) Tunnistatko sinä minut?

Mukavaa viikonloppua!

Henna kirjoitti...

Hei Tiina.

Kiitos, kommentit todella ilahduttavat. Tunnistan Sinut, ja ihan ekan kerran tunnistin Sinut blogissasi erään äitisi kuvan perusteella. :-) Tyttärelläni on melko harvinainen nimi ja se tosiaan sisältyy myös blogini nimeen. Kerro terveisiä äidillesi, jos hän minut vielä muistaa.

Mukavaa viikonloppua Sinullekin.