lauantai 11. syyskuuta 2010

Chococat


Joustofroteinen mekko ei kuvassa oikein pääse oikeuksiinsa. Näyttää ihan hassulta littanana. On kuitenkin tosi kivannäköinen päällä pitkine helmoineen. Applikointiin on käytetty tilkkuja joustofroteesta sekä lakanakankaasta (silmien valkoiset osat). Ilman kaksipuoleista tukikangasta ja kiinnisilitettävää tukikangasta en olisi tätä pystynyt tekemään. Pari kertaa purin silmien pyöreät muodot, mutta muuten olen ihan suht tyytyväinen tähän applikointikokeiluuni. Hieman tuo pää on vino, mutta ei se päällä hassummalta näytä.

Tuo Lastenmetsolan pinkki joustofrotee on muuten laadultaan erinomaista!!! Varmasti tilaan sitä uudelleenkin.

Koska Hello Kitty -aiheisia paitoja ym. saa kaupastakin, halusin tehdä tähän jonkun muun tyttäreni suosikkihahmoista Hello Kitty -sarjasta. Musta tosin ei ole oikein tyttäreni lemppariväri, mutta sanoi, että kyllä hän mustat leggarit tai sukkikset tämän kanssa voi laittaa. ;-)

Kaava on muokattu Ottobren kaavasta niin, että olen hihat ja kaula-aukon piirtänyt siitä ja helmaosaan käyttänyt Småfolkin pitkää trikoomekkoa apukaavana. Tuli kivan kapeamallinen hieman levenevällä helmalla.

Tässä vielä lähikuva tuosta applikoinnista.


Speksit:

Kaava: Ottobre, erillinen kaavapaketti "Parhaat T-paidat" (301), kapeampi paitamalli
Koko: 110/116cm
Resori: Triteks
Applikointitilkut: omia varastoja, osa varmaankin Eurokankaasta
Nimilappu (jota hieman näkyy niskassa): Euroteam

4 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Hauska kisu! Itsekin olen innostunut kokeilemaan applikointeja, kun ekoissa kokeiluissa huomasin, ettei se niin kauhean vaikeaa olekaan. Mutta nyt olen myös huomannut, että pienten yksityiskohtien ja ilmeiden saaminen oikein on TOSI vaikeaa... Onnistuit siinä kyllä hienosti!

Henna kirjoitti...

Kiitos, Lilli. Kävin blogissasi ja olet kyllä erittäin taitava applikoija. :-)

Harjoittelua tämä applikointi vaatii ja välillä tekee mieli tehdä ihan yksinkertaisia muotoja ilman ilmeitä. Sitten taas iskee vimma kokeilla jotain ihan liian vaikeaa ja purkaa... ja purkaa... ja vieläkin ehkä purkaa, kunnes näyttää pyöreä edes suunnilleen pyöreältä ja pieni piste pisteeltä eikä epämääräisen muotoiselta pikkumöykyltä.

- Henna -

minakaa kirjoitti...

Hieno aplikointi ja mekko. Itsekkin pitäisi kokeilla aplikointia, tarvikkeet löytyy jo :)

Henna kirjoitti...

Kiitos minakaa. :-) Rohkeasti kokeilemaan.