maanantai 13. syyskuuta 2010

Perusvaatteita bambujoustofroteesta


Tyttärelle ihan peruspaita (tosin minulle hieman erikoinen, koska siinä on raglanhihat) syntyi Myllymuksujen pinkistä, raidallisesta bambujoustofroteesta. Kaula-aukko ja hihat ruskeaa resoria saumurilla nopeasti surruutellen. Raitojen kohdistuksessa meinasivat hermot mennä kerran jos toisenkin, mutta ovat nyt suunnilleen kohdillaan.


Speksit:

Kaava: Ottobre 6/2009 (Night Owls)
Koko: 116cm
Kangas: Myllymuksut
Resori: Eurokangas
************************************************************************
 
Paita syntyi yhdeksi kaveriksi näille jo aiemmin valmistuneille bambujoustofroteisille housuille, joissa värit päinvastoin. Ovat olleet ihan tytön lempparit. Esittelikin päiväkodissa kaverilleen, että nämä ne ovat erikoiset housut, kun ei haittaa vaikka kasvan, kun resoreita voi näin kääntää. Kaveri oli ihan ihmeissään kertonut moisista taikahousuista äidilleen kotona, joka sitten ihmeissään kysyi, että mistä noita taikahousuja oikein saa. :-)
Polvet ovat jo kuluneet (näkyy hieman tuossa salamalla otetussa kuvassa), joten pitänee keksiä niihin paikkaussysteemi, kun nämä vaan mahtuvat ja mahtuvat edelleen (käytetty ehkä noin vuosi ensin lahkeet käännettynä, nyt ilman kääntämistä). Tuo salama myös vääristää housujen väriä. Ovat oikeasti tosi tummanruskeat.

Speksit:

Kaava: Ottobre 1/2009 (Saimi-housut)
Koko: 110cm (menee vielä 116cm)
Kangas: Myllymuksut
Resori: en yhtään tiedä mistä olen sen saanut, ehkä kirpparilta


Ja tässä vielä koko komeus tyttären päällä päiväkotipäivän jälkeen kera 
"ai, miks mun pitäis istua suorassa, kun väsyttää?" -ilmeen.

Ei kommentteja: