keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Kirkkaanpunaista

                          Omppubambupaita

Tytär halusi välttämätttä ihan päiväpaidan tästä Myllymuksujen omppukuosisesta bambutrikoosta, vaikka minusta tästä tuli jotenkin hieman pyjamapaitamainen. Helmakin näyttää kuvassa repsottavan ja vinksottavan, mutta kyllä se ihan suora pitäisi olla. Liekö vika kuvaajassa/tekijässä, paidan asettelussa vai PhotoShopissa...? Paidasta tuli kyllä ihanan pehmeä. Malli on kapea ja pitkähkö omien muokkausten jälkeen ja tästä kyllä tykkäänkin.

Punainen bambuomppupaita:
Kaava: Ottobre Creative Workshop 301 (kapeampi malli)
Koko: 110 (116cm hihojen ja helman pidennyksen jälkeen)
Kangas: Myllymuksut
Resori: Eurokangas


Punaiset joustofroteehousut
Kaveriksi paidalle on kyllä periaatteessa ruskeat bambujoustofroteehousut sekä ruskeat velourit, mutta jostain syystä tytär valitsee paidan kaveriksi kaapista aina nämä punaiset joustofroteehousut ruskeilla resoreilla. Hieman on liian punainen minun makuuni, mutta mikäs minä olen sitä sanomaan. 5-vuotias osaa olla oikein määrä- ja tyylitietoinen.

Punaiset joustofroteehousut:
Kaava: Ottobre 1/2009 (Saimi-housut resorivyötäröllä)
Koko: 110(/116)cm
Kankaat: Myllymuksut
Resori: Eurokangas
Kuvaan punainen neiti valitsi niin ikään sävyihin sopivan kaverin (Hello Kitty PUNAISELLA rusetilla). Sukat ovat luonnollisesti sävyihin sopivat, tosin tällä kertaa resorien sävyihin. Jostain syystä minulla itselläni on aina ollut pieni pakkomielle siitä, että sukkien on sovittava värityksen puolesta asuun. Tämän olen ilmeisesti tietoisesti tai tiedostamatta opettanut myös jälkikasvulleni, sillä valitsevat aina ihan itse sukkansa paidan tai housujen sävyn mukaan. :-)

Ei kommentteja: