torstai 9. syyskuuta 2010

Sulosoinnut kajahtakoot

Tai no, sulosoinnut kajahtakoot lähinnä käsitöissä tässä blogissa. Musiikilliset soinnut jättänen töihin. Tämän blogin on siis tarkoitus toimia ikään kuin päiväkirjanani ja säilytyspaikkanani käsitöistäni. Tosin voi olla, että joskus bloggaan myös ihan valmiista, teollisista (lasten)vaatteista. Olen aivan koukussa sekä useisiin käsityöblogeihin että erilaisiin lasten vaatteisiin liittyviin blogeihin, mutta epäileväinen omiin blogikykyihini ja -aktiivisuuteeni. Kokeilen tätä nyt ihan omaksi iloksi. Kaikki kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita.

Blogin nimeä hieman mietin. Siinä on osa, joka tulee tyttäreni nimestä ja on siinä ensimmäiset kirjaimet poikanikin nimestä, joka ei ole Sulo.

Harjoittelen kuvien lisäämistä vielä viikonloppuna viimeistään, vaikka nyt syyhyttäisi kyllä... Lapset kuitenkin halajavat (tai ehkä tämä äiti haluaa heidät lapsille soveliaaseen aikaan) nukkumaan. Suonen heille tämän ilon, joten palaan takaisin vielä tänään, jos en simahda sitä ennen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle blogille. Tulen varmasti vierailemaan täällä useasti, itsekin hulluna kaikkeen käsitöihin liittyvään:) Ehkäpä itsekin joskus uskallan tehdä oman blogini ja esitellä siellä tekeleitäni! Todella kaunis se pinkki mekko jossa musta kissa, tyttäreni varmasti rakastuisi siihen mekkoon jos vain näkisi sen...:)

-Hanna-