lauantai 11. syyskuuta 2010

Ensimmäinen kuvapostauskokeilu


Myllymuksujen vesieläinkuosisesta bambupuuvillaneuloksesta syntyi pojalle pehmeääkin pehmeämpi paita. Tätä on jo käytetty ihan kiitettävästi, mutta olen yllättynyt kuinka vähän tämä kangas kuitenkin nyppyyntyy. Tosin on meillä niitäkin, jotka nyppyyntyvät enemmän. 

Tämä paita alkaa pikku hiljaa jäämään pieneksi, mutta lisäikää tykätylle paidalle ajattelin tehdä pitkillä hiharesoreilla. Tein nimittäin koko pituuden kuitenkin jo niin pitkäksi, ettei selkä vieläkään vilku. Mutta ne hihat...

Speksit:
Kaava: Ottobre, erillinen kaavapaketti "Parhaat T-paidat" (301), suoramallinen paita pienin muokkauksin
Koko: 122cm (pidennetyillä hihoilla mennee 128cm)
Kangas ja resori: Myllymuksut
Nimilappu (jota hieman näkyy niskassa): Euroteam

Vielä, kun osaisin kunnolla muokata kuvaa Photo Shopilla. Äsken yritin sitä taustan poistamista, mutta äh!!! Hermot meinasivat jo mennä, joten menköön nyt näin. En nimittäin saanut tasaista jälkeä aikaiseksi paidan reunoista. Vinkkejä otetaan vastaan siitä kannattaako käyttää sitä magneettilassoa vai magic toolia vai mitä.

1 kommentti:

Jana kirjoitti...

Moikka! Tervetuloa blogimaailmaan!! se lassojuttu on semmoinen juttu... yritän ottaa kuvat aina näin että valkoinen kangas olisi sen vaatekappalen alla. Reunat ovat sitten terävämpi(paitsi jos valkoiset kuviot reunalla) ja lasso saa paremman otten... ymmärrätkö tätä?? Tiedän joku kuka osaa varmasti parempi opettaa nuo juttut. Ruttunuttun Annika!! Jospa kysyt häneltä :-)