perjantai 29. lokakuuta 2010

Kangashamstrausta

Mikähän siinä on, kun vaatehuone on täynnä kivoja kankaita, mutta silti pitää saada uusia...? Tosin perustelen tätä itselleni sillä, että koska olen päättänyt, etten osta lapsille sisävaatteita tänä syksynä kaupoista vaan teen ne itse, minulla on oikeus ostaa kankaita sen saman rahan edestä. Olen kyllä ollut kauppojen valintaan niin pettynyt, että ihan mielelläni ostelen kivoja kankaita.

Ensimmäinen kangaspläjäys on Saksasta. Janalle taas suurkiitos kimppatilauksen järjestämisestä. En tilannut paljon, mutta ihan riittävästi kuitenkin. Tuo pöllökangas on tarkoitettu itselleni joko tunikaan tai paitaan. Lapset saavat siitä jotain, jos sitä riittää. :-) Nauhoja tilasin myös lisää, vaikka entisiäkin on vielä aika paljon. Mutta jokaiselle kankaalle pitää löytyä omista varastoista sopiva nauha, eikös vain?Tähtikankaasta teen pojalle paidan, kunhan keksin minkä väristä resoria siihen laitan. Luonnonvalkoinen olisi ehkä paras, mutta tekisi mieleni kokeilla jotakin muutakin väriä. Ehkä turkoosia tai hieman tummempaa petroolia?

Vihreän luulin olevan limenvihreää, mutta on ehkä hieman tummempaa. Sitten vertasin sitä siihen aiemmin tilaamaani kärpässienikankaan vihreää ja avot! Se on juuri oikean väristä!!! Ja nauhakin on sitten samaa sarjaa. :-) Kyllä nyt kelpaa.


Tänään sain myös paketin Sampsukasta, josta tilasin vain paria eri kangasta; keltaista velouria ja loppupalan kissakuvioista bambucollegea. Hieman kyllä mietin, että onkohan collegea, sillä on lähes yhtä ohkaista  ja venyvää kuin se bambutrikoo, mutta ei kuitenkaan ihan. No, tytär ihastui joka tapauksessa siihen, joten ehkä teen siitä ohuen takin tai sitten peruspaidan.


Velour oli alun perin tarkoitettu vain applikointijuttuihin, sillä keltainen ei ole ollenkaan meidän perheemme väri, mutta tilasin sitä kuitenkin hieman enemmän, joten ehkäpä sitten jotakin siitä sorrun tekemään applikoinnin lisäksi.

Valmiita töitäkin olisi, mutta jostain syystä viikko imaisi mukanaan enkä ole ehtinyt koneelle pitkäksi aikaa. Jatkoa seuraa. :-)

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Voi kun ihania kankaita :)
Minä olen huomannut kans, että hamstraan ja hamstraan kankaita :O, voiko niitä olla liikaa?! ;)