perjantai 1. lokakuuta 2010

Nuottipaita

Nuottipaita
Blogger ei suostunut lisäämään pariin päivään kuvia, joten postaus jäi (tosin olen myös ollut kipeänä, joten ihan hyvä, ettei koneella ole tullut istuttua...). Onkohan muillakin blogger tökkinyt?

Poika toivoi itselleen jo pari vuotta sitten nuottipaitaa, kun pikkusiskollakin oli (tästä ei tosin ole kuvaa, kun en vielä silloin näitä tajunnut kuvailla). Vihdoinkin reipas äiti sen sitten sai aikaiseksi. Harmittavasti resori ei ole ihan samanvärinen kuin titi-nuotin applikaatiossa käytetty petrooli collegekangas, mutta päällä ollessa näyttää itse asiassa tosi kivalta, kun ovat vähän eri sävyisiä. Paita on tehty käytettäväksi mm. näiden pikahousujen kanssa. Tikkasin olka- ja hihasaumat sekä helman ja pääntien resorin värisellä langalla, jotta paitaan tuli vähän lisää "sitä jotain". Ja taas unohdin laittaa tuonne sivusaumaan pienen pätkän sellaista koristenauhaa... Äh. Liian hätäinen on ompelija. No, ehkä seuraavaan paitaan.

Applikointi oli helpohko, mutta valitsin ehkä liian kapean siksakin kuitenkin. Kuva on valju, sillä ruskea on oikeasti paljon tummempi.

Nuottiapplikaatio läheltä

Poika ei oikein ollut kuvaustuulella, joten tämä kuva on nyt vähän otettu asenteella "istu nyt hetki paikoillasi sohvalla". Housuistakin näkyy peräti puolet...

Paita käyttäjänsä päällä

Ruskea nuottipaita:
Kaava: Ottobre Creative Workshop 301 (suora malli)
Koko: 128cm (tosin leveys on kyllä 122cm)
Kangas: Ruskea Nanson trikoota (Triteksiltä), applikointipala Eurokankaan collegepala
Resori: Triteks